4 fincanlık
Malzemeler: 2 dilim ayvanın kabuğu
2 dilim elmanın kabuğu
2 dilim portakal
1 parça kök zencefil
2 parça kabuk tarçın
2 adet karanfil
4-5 dal ıhlamur çiçeği
Yapılışı: Malzemenin tamamını bir çaydanlığa koyup üzerine kaynar su doldurun. 7 dakika demlendikten sonra servise hazırdır.Servis yaparken istediğiniz ölçüde şekerle tatlandırabilirsiniz. Afiyet olsun.
Malzemeler: 2 dilim ayvanın kabuğu
2 dilim elmanın kabuğu
2 dilim portakal
1 parça kök zencefil
2 parça kabuk tarçın
2 adet karanfil
4-5 dal ıhlamur çiçeği
Yapılışı: Malzemenin tamamını bir çaydanlığa koyup üzerine kaynar su doldurun. 7 dakika demlendikten sonra servise hazırdır.Servis yaparken istediğiniz ölçüde şekerle tatlandırabilirsiniz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder